Siirry pääsisältöön

Auh, köh ja niisk

Juuri nyt minun ei pitäisi olla tässä. Istumassa kerrostalossa kuuntelemassa miten yläkerrassa porataan (siellä on kai ollut vesivahinko). Minun pitäisi olla Kööpenhaminassa Carlsbergin vierasmajassa aamiaisella.
Mutta kun tuo kuume esti matkustamasta... hitto.
No, tuli päivä vapaata. Tekiskö vähän käsitöitä. Jaa, en taidakaan tehdä, koska oikean käden ranne on kipeä. Vanha kunnon käsinompelijan vaiva: jännetupintulehdusko se siellä taas vihoittelee. Vaiva tuli Ollin koltun viime metreillä ja nyt ei ole viikkon pystynyt pitämään neulaa kädessä. Yritin pari päivää sitten, mutta ei auta. Pakettiin ja akka petiin.
Aina voi suunnitella työlistaa.... Neulakko-blogissa on menossa kiva keskustelu tekemättömien töiden listoista.
Omien häiden suunnittelukin on täydessä vauhdissa. Se onkin iso valonpilkahdus tässä pimeässä syksyssä.
Hei, Lahdessa on Kätevä-messut marraskuun alussa. Ollaan menossa Hollolan keskiaikaseuran osastona sinne demoamaan käsinompelua ja muita käsitöitä. Jos vaikka saataisiin lisää harrastajia seuraan ja vaikka kässäkerho vihdoin aikaiseksi.

Kommentit

  1. Paranemisia! Paketti tuli perille, kiitos :D. Kangas oli juuri sitä mitä pitääkin.

    VastaaPoista
  2. Sama-vika-rahikainen täällä. Uusinta reissu lääkärissä tuotti tulosta ja toivottavasti urkuharmoonihengitys helpottaa eikä ranne ala oireilemaan... =D Mutta pidetään kiinni sunnuntaista. Paranemisia siullekkin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti