Siirry pääsisältöön

Purjehdus on tärkeääNavigae necesse est, sanovat. Mutta toiset sanovat, ettei mikään ole niin tärkeää kuin puutarhanhoito.

Meillä ne kaksi tukevat toisiaan. Pihan penkomisen vastapainona voi vaikka purjehtia.

Toukokuun viimeisenä viikonloppuna muiden veisatessa suvivirttä Sotkan miehistö nautti merellisestä auringonpaisteesta. Hip hei, vaikka ei ollutkaan pisaraakaan rommia laivassa! Oli hienoa.

Kuutti kipparoi venettä hienosti, matkustamosta... eikun miehistöstä kuului hyväksyvää mutinaa kun kaikki saivat kokeilla miten Sotkaa ajetaan. Itse esimerkiksi istuin pulinassa, Miska ja Ilona hoitelivat halssia, Toni ja Kuutti pinnaa ja navigointia, skuuteissa vuoroteltiin, samoin fallissa ja kaijauksessa.

Jokainen sai soutaa ja Jani, Steve ja Eve vastasivat viihdepuolen historiaosuudesta. Mahdottoman tietoviisaita kaikki kolme. Mennessä meitä oli 12, paluumatkalla jo 14.

Hauskaa oli sekin, että puuveneharrastajien laivaston amiraali Stefu ajeli kasia Sotkan ympärillä ja kommentoi että "nostaisivat nyt reilummin vastatuuleen". Stefu oli ihan aurinkona, kun Sotka oli täynnä väkeä ja hän itse oli Tildassa.

Yötä oltiin saaressa, aamulla kerättiin punkit pois ja skiglattiin vähän Sipoon edustalla.

Hienoa.

Kommentit

  1. Hö! Yritin laittaa kommentin. Uusi kokeilu, en kirjota nyt niin paljon niin ei ota päähän...

    VastaaPoista
  2. Noin onnistuin! Minäkin haluun purjehtimaan! Tosin mulla taitaa olla joka ikinen vkl töitä kesällä ja elokuussa olen jo niin iso ettei musta ole enää kuin painolastiksi...
    Jos ei ennen heinäkuuta saada aikaseksi värjäillä, niin heivataan hittoon ne puunkuoret sieltä (ellet sä ole jo sitä tehnyt :). Voidaan me tehdä kokeiluja muulloinkin. Muuten! En pääse Kokkilaan, olen YLLÄRI YLLÄRI- töissä!!! Joten haluatko lankoja korimyyntiisi? Pakastinkin odottaa että mies nostaisi sen auton kyytiin. Näen sitten uuden pihankin, kun se ei vielä ole täysin zen.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti