Flemish peasant. Part 2.

toukokuuta 05, 2009

Puolikas mekko ja avustaja.

No ni. Hihat tehty, toinen kiinnitetty. Pääntie huoliteltu. Toinen kylki kiiloineen ommeltu kiinni. Saumojen huolittelu aloitettu. Eikka maannut joka vaiheessa kankaan päällä.
Kuvia tulee, jahka kortinlukija löytyy ... terveisiä evakkotiloista vol 1. Siis Ilmarisentien väistötiloista. Kohta sitten otetaan Elinan kanssa läppärit kainaloon ja lähdetään kuukaudeksi evakkotilaan vol 2 eli Mediakulman bunkkeriin. No windows... ainoat ikkunat seurvaavat viikot ovat koneessa. Huumoria.
Jaa, mutta pääsenkin neljäksi päiväksi Kööpenhaminaan tuossa toukokuun lopulla! Hehee! Museoon! Sanomalehteen! Tivoliin! Ostoksille! Ja kaikki tämä työaikana.
Minä pidän tästä työstä!

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Inspiroivaa!

  Muista sitten Köpiksessä Nationalmuseet ja jos kerkiät vähän pidemmälle niin Middelaldercentret (Muistaakseni Nykobingissa).

  Ja Eikasta tuli mieleen kun eilen merkkasin uuden essun smokkauspisteitä, Verka syöksyi noin 100 kertaa vauhdilla lattialle levitettyyn kankaaseen "Banzai"-tyyliin... Ja molemmat kissat yrittivät syödä mittanauhan. Sille vaan oli pakko nauraa!

  VastaaPoista
 2. Mä jo riemastuinkin kun kuulin, että mun seurue koostuu sivistyneistä neidoista, jotka varmasti suostuvat museoonkin. Lähden siis viemään lehden uutiskisan voittanutta tyttötrioa Köpikseen...
  Eikka on suloinen, se makaa aina kankaissa, etenkin niiden alla...kissat tietysti purevat nauhalautojen lankoja ja raastavat keriä. Pinja osallistuu ainoastaan heittäytymällä naamalle kesken tarkkojen paikkojen :) elukat on ihania olemassa.

  VastaaPoista

More Saffron!

Lautanauhakirja löytyy täältä:

Tilaa keittokirjamme täältä